Menu
060/030 36 35

Најбоље за Пирот

Поштовани, подржите моју кандидатуру за одборника у Скупштини града Пирота на предстојећим локалним изборима 17. децембра 2023. године, на листи Групе грађана „Најбоље за Пирот“. За оне који ме не знају, ево моје кратке биографије.

Зовем се Бојан Манић. Рођен сам у Пироту, 23.08.1984. године. По оцу имам порекло из села Паклештица (фамилија Орешкови), а по мајци из села Јеловица (и Дојкинци). Завршио сам Основну школу „Свети Сава“ и Гимназију природно-математички смер у Пироту где сам оба пута изабран за ђака генерације. У Београду сам студирао Електротехнички факултет на смеру за рачунарску технику и информатику.
Радио сам у Рачунарском центру Универзитета у Београду и програмерској фирми „Сонеко“ на Славији као техничка подршка. У Пироту сам радио као веб-администратор и монтажер програма у оквиру „Накси-Плус“ радија и веб-портала. Такође сам радио у оквиру фирме „Лимес“ из Станичења код Пирота, као референт продаје у логистици.
Самостално сам водио приватну фирму од 2017. до 2020. год. под називом Образовни центар „Мој избор“ и у оквиру које сам пружао услуге информатичких обука: израда сајтова и интернет маркетинг. Обуке је прошло око 60 полазника из Пирота и околине.
Живим у Пироту и тренутно се бавим интернет маркетингом. Осим интересовања за политику, занима ме и популарна психологија, развој људског ума и међуљудски односи.