Menu
060/030 36 35

Срећни празници

0 Comments


Образовни центар „Мој избор“ вам од срца жели срећне предстојеће празнике, Бадње вече и Божић. Мир Божји, Христос се роди!

Желимо вам и Срећну Нову 2019. годину! Нека вам Нова година донесе више радости и успеха на свим животним пољима, нека вас обасипа љубављу, унутрашњом снагом, смиреношћу и свим оним стварима које су вама важне!

Поставите себи високе циљеве, никада немојте одустајати од својих вредности и будите упорни и храбри на свом животном путу.

Овом приликом желимо да се захвалимо и свим нашим полазницима обука што су имали поверења у нас, као и свим људима у просвети, директорима школа, који су нас подржали и помогли наш рад. Захваљујемо се и нашим сарадницима у извођењу обука Ирени Станковић и Славиши Поповићу, као и Милану Антићу на сарадњи у пројектима.

Изражавамо и велику захвалност нашим локалним медијима који су нас пратили у протеклој 2018. години и који су извештавали о активностима у нашем Образовном центру и звали нас у емисије.

О нашим будућим плановима за 2019. годину сазнаћете из наших будућих чланака које будемо објавили на овом сајту. А до тада останите ведри и насмејани и смело планирајте своје даље усавршавање и остваривање нових циљева у Новој 2019. години!

Ознаке: , , , ,