Menu
060/030 36 35

Пи канал о нашој додели сертификата на Видовдан 2018

0 Comments


На Видовдан 28. јуна 2018. су додељени сертификати другој групи полазника на обукама које организује Образовни центар „Мој избор“ у Пироту. У другом циклусу обука било је укупно 7 полазника, од којих је петоро похађало Напредну информатичку обуку, док су две полазнице похађале обуку из Рачуноводства. То је нова обука која је први пут организована у оквиру овог другог циклуса, а предавач је била професорка Ирена Станковић из Економске школе у Пироту.

Образовни центар „Мој избор“ се још једном захваљује на подршци Економске школе у Пироту, што су нам изашли у сусрет и препознали потребу наших суграђана за даљим стручним и пословним усавршавањем, и што су нам у ту сврху уступили на коришћење савремено опремљен кабинет за информатику.

Захваљујемо се и локалним медијима који су до сада пратили наш рад и који су снимили доделу сертификата на крају овог другог циклуса обука. То су локалне телевизије ТВ Пирот и Пи канал које показују пример свима осталима како се ради професионално и друштвено одговорно у циљу тачног информисања свих наших суграђана!

Што се тиче наших полазника, сви су успешно положили завршне тестове. На полагању се највише истакао полазник Александар Ранђеловић који је имао максималних 100 поена на завршном тесту.

У наставку погледајте видео репортажу Пи канала са јучерашње доделе сертификата. Пријава за нови, 3. циклус обука је у току, и можете се пријавити у року од 10-ак дана путем наше странице за упис или на број телефона који се види при врху овог сајта. Наш стручни тим вас очекује и стојимо вам на располагању у циљу унапређења вашег знања и ваше пословне каријере. Видимо се!

Ознаке: , , , ,